poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

52. BITEF, posle prologa i prve predstave u Glavnom programu, svečano otvara filozof Srećko Horvat u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, gde će biti izvedena predstava Svita br. 3 ''Evropa''. O BITEF-u i sa gostom Kulturnog dnevnika Oliverom Frljićem, jednim od najznačajnijih pozorišnih reditelja u Evropi.
Pre svečanog otvaranja 57. Oktobarskog salona, predstavljamo radove umetnika koje su selektovali umetnički direktori ovogodišnjeg Oktobarskog salona, Danijel i Gunar Kvaran.
U emisiji i o gostovanju Aleksandera Pejna u Beogradu, odgovornosti prema kulturnom nasleđu, o novom muzeju u Helsinkiju i drugim događajima iz kulture koji su obeležili petak i nedelju za nama.
Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti i kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija.
Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.
Realizator: Maja Mandić

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svet oko nas

    image
    Vesti i događaje čine ljudi. I tačno znamo kakve i koje ljude ćemo videti u vestima. Za sve one druge, one mnogo sličnije svima nama, retko ima prostora na...
  • Metropola

    image
    Metropola prati najaktualnija zbivanja u gradu Zagrebu.U goste nam dolaze najzanimljivije osobe iz gradskog političkog,kulturnog i javnog života.
  • Dobro Jutro Srbijo

    image
    Jutarnja emisija Happy TV.
  • Vreme

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.