poster

Domaće je domaće

Domaće je domaće (2015)

kulinarski, lifestyle, zabavni | Bosna i Hercegovina

SADRžAJ

Domaće je domaće: Nova sezona uz Vjeku Kramera
Počela je nova TV sezona na OBN TV-u, a sa njom u petak premijerno se emitira i dugoočekivana emisija Domaće je domaće, koju ste toliko voljeli prošle sezone. Vjeko Kramer i ekipa vam pripremaju istinske razglednice medijski izoliranih krajeva BiH i priče o uspješnim ljudima.
Savršena kombinacija predivnih krajolika i gospodarskih uspjeha, trebala bi predstavljati Bosnu i Hercegovinu za koju s ponosom možemo reći da je jedna od najljepših zemalja Europe. Ekipa emisije zalazi u skrivene kutke i otkriva zaista fascinantne priče o priodnim fenomenima, iznimnim ljudima i zanimljivim događajima. U prva dva tjedna emitiranja vidjet ćete što to donosi prava bosanska korida te kako žive Fojničani. Tradicionalni fenomen koride nešto je od čega mnogi zaziru, ali nakon što pogledate emisiju u petak shvatit ćete i zašto je događaj mnogima zapravo i zanimljiv. Potom nas ekipa emisije vodi na obronke veličanstvene Vranice gdje se smjestilo prelijepo Prokoško jezero. Vidjet ćete i priču o gradu Fojnici poznatom po termalnim izvorima još iz rimskog doba. Sjajne storije skriva i Franjevački samostan, koji stoljećima čuva ovaj grad.

Fotografije

Domaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaćeDomaće je domaće

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.