SEZONA: 2

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U središtu druge sezone i dalje je čvrsto jezgro ključnih novinara redakcije dnevnika "Novine", koje čine istraživačka novinarka Dijana Mitrović, njezin urednik Nikola Martić te glavni urednik novina Martin Vidov. I nadalje pratimo njihove privatne i profesionalne dileme, ali žarište zbivanja će se s unutrašnjih redakcijskih previranja izazvanih promjenom vlasničke strukture novina, koja su bila okosnica prve sezone, prebaciti na politiku.
Radnja druge sezone odvija se kroz dva tjedna, između prvog i drugog kruga izmišljenih predsjedničkih izbora. Bespoštednu bitku za predsjednički položaj - nabijenu makinacijama i podmetanjima čiji će glavni posredovatelj biti "čovjek za sva vremena", bivši udbaš Blago Antić, vodit će iz prve nam sezone dobro poznati gradonačelnik Ludvig Tomašević, protiv aktualne predsjednice republike Jelene Krsnik.
Redakcijski "disidenti" iz prve sezone sada su u PR biznisu pa će tako Tomaševićev glasnogovornik biti novinar Andrej Marinković, a njegova bivša supruga, novinarka Alenka Jović, isti će posao obavljati za aktualnu predsjednicu. Uz predsjednicu Krsnik, jedno od novih lica je mlada novinarka Vera Papo, pridošlica u redakciji "Novina", čija će istraga korumpiranosti nekoliko uglednih sudaca predstavljati drugu, "pozadinsku" radnju druge sezone...
Majstorice maske: Tina Jesenković i Mirna Čurak
Proizvodnja: "Drugi plan" za HRT, 2018.

Fotografije

NovineNovineNovineNovineNovineNovineNovineNovineNovineNovineNovineNovine

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.