SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - REINDEER GAMES

SADRžAJ

Na temelju istoimenog kultnog klasika iz 1988. godine „Heatherice sat vremena duga crnohumorna antologija smještena je u današnje vrijeme u kojoj se Veronica Sawyer nosi s vrlo različitom, ali jednako opakom skupinom heatherica. Veronica je oduvijek bila dobra osoba, sve dok ne upozna i ne zaljubi se u novog tipa u gradu, J. D.-ja. Heather Chandler nekonvencionalna je vođa heatherica koja vlada srednjom školom Westerburg uz pomoć straha, zastrašivanja i nevjerojatnog osjećaja za modu. Heather Duke je gadura i desna ruka Heather C., a Heather McNamara živi u sjeni ostalih heatherica. Srednja škola djeluje malo mračnije nego što se sjećate dok Veronica, J. D. i heatherice provode svoju nihilističku vrstu pravde na hodnicima srednje škole Westerburg.

EP. 5
Betty prijavi J. D.-a, a njih dvoje zadrži i ispita policija. Policija ne povjeruje u Bettynu priču te puste J. D.-a. No J. D.-u se ne piše dobro jer ga gnjave s nepoznatog broja sa sve brojnijim dokazima njegova zločinačkog pohoda. On pokuša prirediti dramatičan trenutak da pošalje poruku, ali kad trenutak kucne, otkriva da je Veronica frustrirana što je tretira kao sudionik.

Fotografije

HeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeathericeHeatherice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.