Ocjena korisnika: 6.5/10
(2 glasa)

SEZONA: 2

EPIZODA: 126

SADRžAJ

Kemal je jedno od troje djece obitelji srednjeg imovinskog statusa koja živi u jednoj od četvrti Jenikoja. Njegov svijet ograničenih mogućnosti sve nade polaže u njega. U njegovu svijetu motivacija nisu visoki ciljevi, nego zarada za život. Kemal je na zadnjoj godini studija za rudarskog inženjera. Njegovi su snovi ograničeni realnošću i ne vjeruje u čuda. Pogotovo u čuda poput ljubavi.
Kemalova su uvjerenja uskoro stavljena na kušnju kad se Nihan pojavi u njegovu monotonom životu. Od toga je dana Kemalov svijet izokrenut naglavce i on gubi kontrolu.
Nihan je djevojka iz glamuroznog dijela Jenikoja. Vrijednosti njezine okoline su joj daleke, zapravo joj je cijeli njezin svijet dalek. Kemalova i Nihanina ljubav je nedostižna kao svaka ljubav siromašnog mladića i bogate djevojke. No njihova se ljubav ne obazire na udaljenost koja ih dijeli i oni nekako uspijevaju ostati zajedno. Sve do dana kada Kemal mora napustiti Istanbul kako bi radio u rudniku. Taj će dan biti prekretnica za Kemala i Nihan, trenutak za tešku odluku.
Na toj prekretnici je Kemal na težak način prisiljen prihvatiti da su on i Nihan potpuno različite osobe. On potiskuje svoju bol i odlazi u Zonguldak. No ne zna da je Nihan, koja je u njega usadila tu bol, prisiljena pokopati svoju mladost i ljubav još većom boli od one koju trpi Kemal.
Sada su Kemal i Nihan udaljeni jedno od drugoga kao i njihovi svjetovi. A njihova ljubav je sada slijepa.
Nakon kraćeg razdoblja, Nihan se udaje za Emira Kozdžuoglua koji je njome opsjednut od djetinjstva. Očekivani brak dvoje mladih ljudi iz istog staleža nailazi na veliko odobravanje njihove okoline. No Kemal je jedina osoba koju je Nihan ikada voljela.
Kemal zakapa svoju ljubav i bol u sebi i potpuno se posvećuje poslu. Zapravo se zadnje tri godine skriva od svoje prošlosti. No život za Kemala ima drukčije planove, nego što je rad u tom rudniku. Jednoga dana nesreća u rudniku postaje prekretnica u Kemalovu životu i otvara mu vrata u jedan potpuno drukčiji svijet. Taj novi svijet će Kemala ponovno dovesti u Istanbul i suočiti ga s Nihan, Emirom i svime što ga je ikada ponizilo.
Kemal se više neće moći skrivati pred svojom prošlosti. Sudbina ga tjera da dovrši sve nedovršene poslove.

Fotografije

Bit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš mojaBit ćeš moja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Uvod u anatomiju (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Katie Fforde (2010)

    image
    Die Verfilmungen nach Romanen der britischen Bestseller-Autorin Katie Fforde erzählen romantisch-heitere Gesellschaftsgeschichten, die vor den malerischen...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.