SADRŽAJ

EKSKLUZIVNO za "Jutro sa Jovanom i Srđanom": Intervju sa Nikom Dučićem, komandantom baze Bondstil na Kosovu i Metohiji
Posle letnje pauze, u ponedeljak 3. septembra, omiljeni novinarsko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević, vraćaju se na male ekrane i to sa zaista pravom ekskluzivom!
Prvi put za srpsku televiziju govori pukovnik Nik Dučić, komandant baze Bondstil na Kosovu i Metohiji. Intervju o Srbiji, Kosovu i Metohiji, političkoj situaciji, srpskim korenima, porodici.
Ekskluzivni snimci unutrašnjosti najveće vojne baze SAD na Balkanu. Ceo intervju od 45 minuta biće emitovan u ponedeljak, 3. septembra u emisiji Jutro sa Jovanom i Srđanom na Prvoj!
Jovana i Srđan nas ponovo bude od 3. septembra
Čuveni uredničko-voditeljski tandem Jovana Joksimović i Srđan Predojević vraćaju se u studio Prve televizije 3. septembra i gledaćemo ih ponovo svakog radnog jutra od 6.55 časova.
Gledaoci popularnog jutarnjeg programa će se ponovo družiti sa voditeljima koji priznaju da su se veoma uželeli svojih kolega, gledalaca i adrenalina. Kako kažu, očekuju nas i mnogi noviteti.

„Radujemo se 3. septembru i nastavku realizacije emisije na koju smo veoma ponosni jer ona u svakoj sekundi emitovanja pokazuje kako treba da izgleda kvalitetan, ozbiljan, tematski dobro osmišljen i produkcijski prestižan Jutarnji program. Glavni momenat ostaće naša stara karakteristika - analizirati svaki događaj vazan za društvo u kome živimo i pretpostaviti benefite ili posledice svake nove vesti. U vizuelnom smislu emisija će nastaviti da sazreva kroz novo obogaćivanje sadržaja „Pregled štampe i „Prognoza vremena za koju verujem da je najpreciznija i najrelevantnija od svih sličnih izveštaja, kaže Predojević.
Jovana dodaje da će jedan od glavnih noviteta biti i jutarnji program tokom vikenda koji će voditi Nataša Miljković. Ona je dobila mnoge pohvale tokom letnjeg perioda vođenja ovog programa: „Nataša je i došla na Prvu televiziju kako bi vodila jutarnji tokom vikenda. Da bi naš projekat na televiziji bio kompletan, nedostajala nam je još ta karika. Kako će tačno izgledati koncept jutra tokom vikenda, za sada se ne otkriva ali Srđan ima samo reči hvale za svoju koleginicu: „Nataša i mi smo potekli iz istog tima, naši senzibiliteti i sistem rada su veoma slični tako da sam bio siguran da je emisija u dobrim rukama i da će doprineti porastu najvažnije karakteristike na televiziji - kredibilitetu.
Naravno, voditelji su se uželeli i svoje mezimice, labradorke Prve, a kako je izgledao susret posle odmora, objašnjava Srđan: „Na trenutak je zastala, pogledala me i tako silovito jurnula ka meni da je malo nedostajalo da me obori. Veoma sam joj se obradovao, porasla je i nekako postala ozbiljnija. Jedva čekam da se družimo celo pre podne i nadam se da je zaboravila svoje nestašluke koji mi već sada nedostaju.
Jovana i Srđan dočekaće svoju publiku od ponedeljka, 3. septembra sa svim aktulenim informacijama i životnim temama koje će im omogućiti lakše funkcionisanje u danu. Osim što su jedan od najaktulenijih i najviše citiranih programa ove vrste, Srđan ističe: „Ponosan sam na to što je dolazak u naš program postala stvar prestiža, što sagovornici vode računa o tome šta će da kažu i ozbiljno se pripremaju za intervju, što oni kolji su olako shvatili program više nisu na pozicijama na kojima su bili samo trenutak pre gostovanja... Ponosan sam što je Srbija pokazala da ceni to što mi emitujemo istine u koje i sami verujemo.
O emisiji:
„Jutro sa Jovanom i Srđanom, je jutarnji program Prve, čiji je koncept spoj tradicionalnog informativnog jutarnjeg programa, koji odlikuju servisne informacije, aktuelne vesti, novosti iz društveno-političkog i kulturnog života, raznovrsne životne teme, razgovori sa gostima, vremenska prognoza, i modernih tendencija i inovacija. Prvi put je stalni član voditeljske ekipe jedna kuca, mali čokoladni labrador retriver po imenu Prva, koja ima specijalan i plemenit zadatak, a tokom emisije punu slobodu za interakciju sa gostima.

Fotografije

Jutro sa Jovanom i SrđanomJutro sa Jovanom i SrđanomJutro sa Jovanom i Srđanom
PREPORUKE

Mućke (1981)

Danas
image
Lukavi londonski trgovac Derek Trotter sanjari o bogatstvu, no svaki njegov sumnjiv posao i mutan plan uvijek završava katastrofalno. U međuvremenu, mora se...

Iznajmljena ljubav (2015)

Danas
image
Jedna sasvim obična devojka dobija ponudu koju ne može da odbije, da osvoji najpoželjnijeg neženju u gradu, a potom i da ga ostavi... I to za novac! Kada...

Teorija velikog praska (2007)

Danas
image
Leonard (Johnny Galecki) i Sheldon (Jim Parsons) mogu vam ispričati sve što vas zanima o kvantnoj fizici, no rješavanje najjednostavnijih stvari iz svakodnevnog...

Dva i pol muškarca (2003)

Danas
image
Charlie (Charlie Sheen) i Alan Harper (Jon Cryer) su dva brata koji se, unatoč tome što su potpune suprotnosti, ipak na kraju dobro slažu. Malo je toga što im je...
TOP LISTE

Prijavi se