EPIZODA: 3 - oddaja o kuhanju

SADRžAJ

Donna Hay, priznana kulinarična mojstrica, bo v tej osemdelni oddaji gledalcem pokazala, kako ustvariti vznemirljive, okusne in ustvarjalne različice jedi iz preprostih osnovnih receptov, ki bi jih moral poznati vsak ljubiteljski kuhar.

V vsaki epizodi bo podrobno predstavila tri preizkušene osnovne recepte za slane in sladke jedi, jih domiselno nadgradila in ustvarila zanimive različice. Pokazala nam bo, kako preprosto je vsakdanje jedi preleviti v imenitne kulinarične poslastice za vse priložnosti. Mimogrede nam bo zaupala tudi številne nasvete in zvijače, s katerimi nam ustvarjanje v kuhinji ne more spodleteti, ter pokazala, kako čudovite jedi postrežemo, da so res prava paša za oči.

Kot pravi sama, nam da vsak recept, ki ga usvojimo, zagon in spodbudo, da se naučimo številnih drugih. Ko obvladamo osnove, postanemo pri kuhi dovolj samozavestni, da osnovne jedi preoblikujemo v odlične.

Med kuhanjem pa bomo pokukali tudi v Donnino zasebno življenje in jo nekoliko bolje spoznali. Razkrila nam bo, kaj rada počne v prostem času ter svoj pogled na delo in življenje.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.