SADRžAJ

Tokom 5 dana trajanja, najmasovniji festival u ovom delu Evrope, Beogradski festival piva, okupio je na Ušću oko 520 hiljada ljudi.
Odlična atmosfera ovog festivala u kojoj se sažimaju zabava, uživanje u dobrim koncertima, uživanje u pivu, druženje i susretanje ogromnog broja ljudi, prenešena je u emisiju BEER FEST 2018.
Od 63 održana koncerta zabeleženi su najbolji trenuci i snimljeni razgovori sa popularnim izvođačima. O velikim jubilejima govorili su Bora Đorđević iz Riblje čorbe i Maja Cvetković iz grupe E-Play, o povratku pred beogradsku publiku govorio je Nele Karajlić, Aca Seltik je pričao o 16 godina učešća Ortodoks Keltsa na festivalu, a članovi grupe Strenglers pričali su o tome šta ih pokreće već 40 godina.
Masovna petodnevna žurka u kojoj je sve funkcionisalo u najboljem redu, komentarisana je od strane domaćih i inostranih posetilaca i muzičara koji su učestvovali.
Urednik emisije je Tijana Paunković, snimatelj Miloš Mitrović, montažer Slobodan Bajkić.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.