SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Na ilegalnom prijelazu na granici Hrvatske i Bosne i Hercegovine, u selu Lokvica, naši junaci, rukovođeni Andrijom i Krešom, prenose veću količinu duhana iz Bosne, ali i tortu za rođendan babe Zorke. Iako upadaju u policijsku potjeru, uspiju prenijeti duhan. No, torta putem završi u šumi.
Za to vrijeme, policajac Marko se „zabavlja s ljubavnicom mafijaša u jednoj zagrebačkoj vili, u koju planira upasti policija. Nakon što ga uhvate na djelu, a za kaznu što je umalo upropastio akciju, Marko je premješten u dubinsku kontrolu, u Lokvicu.
Spletom okolnosti, Petri, unuci babe Zorke, na povratku u Lokvicu pobjegne autobus. Ona upoznaje Marka kojeg moli za pomoć te oni zajedno kreću prema Lokvici.
Na Zorkinom rođendanu okupljaju se uzvanici, svi mahom uključeni u biznis švercanja duhana, na čijem je čelu upravo Zorka. No, Zorkin je plan prepustiti posao unuci Petri, ali i spojiti unuku s Krešom, svojim najboljim radnikom, kako bi ostavila posao u sigurnim rukama.
Kad uzvanici usred proslave ugledaju Petru kako stiže u pratnji policajca, atmosfera na rođendanu bitno se mijenja. I dok se Marko muči s uzvanicima, a i oni s njim, Petra nasamo babi Zorki ponosno pokazuje diplomu, uvjerena da je sada spremna za preuzimanje posla. No, baba Zorka pred Petru stavlja još jedan uvjet - mora se udati.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.