poster

Školski sat: O konjima i ljudima

Školski sat

magazin, dječji | Hrvatska
Redatelj: Ivana Radovčić

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Jeste li znali da je otprilike 3000 godina prije nove ere iz divljine azijskih stepa, s područja današnjeg Kazahstana, čovjek doveo konja?
Najprije mu je služio kao izvor hrane i radna snaga, ali vrlo brzo postao je važno prijevozno sredstvo.
Dapače, sve do parnih lokomotiva u 19. stoljeću konj je bio najbrže i najpoželjnije "vozilo" na svijetu!
I to je samo početak naše priče u ovom Školskom satu!
Jer danas učimo i razgovaramo o konjima. I to od jahanja preko književnosti pa sve do kiparstva, jer se družimo s mladom jahačicom Kim Vukadin, kiparom Hrvojem Dumančićem i članicama recenzentske skupine Knjižnice Dugave, Viktorijom Ulamec i Medeom Arbanas. Zato nikako nemojte propustiti ovu poučnu "školsku" priču o konjima i ljudima!
Voditelj: Ivan Planinić
Redateljica: Ivana Radovčić
Autor priloga: Davor Batisweiler
Urednica: Silva Skender

Voditelj: Ivan Planinić
Urednik: Silva Skender

Fotografije

Školski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudimaŠkolski sat: O konjima i ljudima

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.