SEZONA: 1

EPIZODA: 16

SADRžAJ

Novi dvori u Zaprešiću idealna su lokacija za odmor, druženje, ali i povijesnu lekciju. Ban Josip Jelačić ovo je zdanje od Erdodyjevih kupio 1851., te ga u potpunosti preuredio - uredio podrum, perivoj i pročelje! Nije samo hrana u Zaprešiću dostojna plemića - i njihove sportske aktivnosti uglavnom su zabava za one nešto dubljeg džepa. Poznati hrvatski golfer Dražen Slamar uveo je ekipu Coolturista u čarobni svijet zelenih livada, palica i loptica.
Zaprešić i okolica naveliko njeguju narodne običaje i čuvaju etnološko blago, a svoj doprinos daje i udruga Plemićka mladež. Raskošnim balskim haljinama, časničkim uniformama i plesovima podsjećaju nas na povijest i Jelačićeve dane.
Prije više od dvadeset godina u Zaprešiću je osnovan Konjički klub Trajbar Team, a zbog raskošnog zelenila, osim aktivnih članova natjecatelja ovdje obožavaju boraviti i ljubitelji prirode. Što sve turistima nudi ova oaza mira, otkrila je trenerica Lara Cigić.

Fotografije

CoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturistCoolturist

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zadarske kronike

    image
    Emisija koja daje pregled tjednih zbivanja s područja Zadarske županije, prilozi koju su emitirani u sklopu Vijesti, ali u opširnijem izdanju, uz dodatne izjave i...
  • Pravoslavlje

    image
    Pohodili smo Gomionicu, manastir eparhije banjalučke posvećen Presvetoj Bogorodici, Majci Božijoj, čija se čudotvorna ikona nalazi u ovoj drevnoj svetinji iz 15....
  • CNN Newsroom (1989)

    image
    Newsroom je najdugovječnija emisija na CNN-u i pridaje kontekst najvažnijim vijestima iz cijelog svijeta.
  • Che tempo fa

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.