SEZONA: 1

EPIZODA: 99

SADRžAJ

Simptomi kao što su pojačan osjećaj žeđi ili gladi, pojačano mokrenje, sklonost infekcijama kože ili pak teško cijeljenje rana mogu ukazivati na pojavu šećerne bolesti. Ovu kroničnu bolest važno je pokušati prevenirati zdravim životnim navikama. Zanimljive detalje ekipi Zdravlja na kvadrat otkrio je doktor Milan Mazalin.
Grana alternativne medicine koja primjenjuje eterična ulja i biljne ekstrakte za liječenje različitih tegoba naziva se aromaterapija. O čemu je zapravo riječ i zašto je danas sve popularnija saznala je novinarka Zdravlja na kvadrat Vida Peterlik.
Što ako informacije koje su zapisane u našim genima nisu nepromjenjive? Što ako ono što je dobro u genetskom zapisu pod utjecajem okoline može postati loše i obrnuto? U ovotjednoj emisiji Zdravlje na kvadrat pogledajte zanimljivu priču o tzv. fetalnom programiranju, a više o ovoj temi zna specijalistica ginekologije, doktorica Vesna Gall.
Danas postoje različite teorije o važnosti zdrave prehrane. Gotovo da svatko ima nešto za reći o tome što bismo, kako i kada trebali jesti. Često se spominje i sirova hrana kao najzdraviji mogući izvor nutrijenata. Trebamo li jesti samo sirovu hranu ili ipak ne, ekipi Zdravlja na kvadrat otkrila je nutricionistica Alma Bunić.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.