Bijes - Vjetar nade


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Saruzzo obavijesti Irmu da je istraga o smrti njezina brata zapela, te joj predloži da se obrati gradonačelniku na odlasku Belgranu. Irma, koju se jako dojme mladićeva ljubav i odanost, napokon se prepusti svojim osjećajima, ne obazirući se na to da bi joj veza sa znatno mlađim momkom mogla stvoriti ozbiljne probleme...
Concetta je zauzeta Milosrdnim damama i organizacijom dobrotvornog bala na kojemu valja skupiti priloge za školovanje malene Rose. Djevojka ne zna da Luciana spletkari kako bi je uništila. Concetta javi Vitu da će Schivo i Sofia ići na bal i da će, tijekom večeri, moći slobodno ući u kuću kako bi se domogao dokumenata bez kojih ona ne može pobjeći.
Sofia, koja je zaprijetila Rinu da će dati u javnost snimku koja tereti Gisellu, pokuša promijeniti izgled kako bi se svidjela mužu. Schivo je pokuša odobrovoljiti pa joj se udvara, no njegov je cilj posve drukčiji.
Uloge: Francesco Testi (Vito Licata), Giuliana De Sio (Irma Voglino), Elena Russo (Sofia Fiore), Massimiliano Morra (Saruzzo Licata), Cosima Coppola (Concetta/ Orchidea), Stefano Dionisi (Rino Schivo), Angela Molina (Crocifissa Licata), Alessandra Martines (Luciana Belgrano), Tullio Solenghi (Gianluca Belgrano), Adua Del Vesco (Marisella Fiore), Martina Pinto (Gisella Schivo), Antonio Grosso (Pietro Patane), Sergio Arcuri (načelnik Parodi), Aurora Giovinazzo (Rosa)
Autor: Teodosio Losito
Scenaristi: Luigi Montefiori, Teodosio Losito, Laura Sabatino, Alessandro Scippa
Redatelj: Alessio Inturri
Urednica: Ranka Horvat

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.