SEZONA: 1

EPIZODA: 122

SADRžAJ

Tiago kaže Leticiji da je voli i da se ne želi rastati, ali ona ustraje na rastavi. Gigi pritisne Marinu i ona prizna da je bila na putu s Tiagom. Leticia kaže da odlazi iz tvornice. Edu traži da Tiago ode. Tiao vodi Magnoliju u sobu, ali onda je odbaci i kaže da ima sastanak. Pedrova obitelj upozna Estelinhu. Ana Luisa predbaci Tiagu jer je bio s Marinom. Estelinhi nedostaje mama. Magnolia se ne miri s Tiaovim ponašanjem. On joj laže da je bio s drugim ženama kako bi je provocirao. Tiago misli na Leticiju. Ona dolazi u tvornicu i kaže mu da je došla samo da riješi neke poslovne stvari. Pedro i Helo razgovaraju o Tiagu i Leticiji. Laura je ljubomorna na Helo. Tiao kaže Magnoliji da će ona imati više njegovih ožiljaka nego on njezinih.
Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini (Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer (Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra ("Edu")), Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias), Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)
Redateljice: Natália Grimberg i Denise Saraceni
Autori: Maria Adelaide Amaral i Vincent Villari
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.