SEZONA: 3

EPIZODA: 14 - ZABRANJENE IGRE

SADRžAJ

Marko je u velikim brigama. Ružina prijateljica, kojoj je jamac za kupnju automobila, otputovala je u Kanadu i naplate stižu na njegov račun. Uza sve to u posjet im stiže stric Hansi iz Njemačke, s namjerom da duže ostane. Stric Hansi opsjednut je organiziranjem proslave godišnjice mature, premda su mu svi vršnjaci raseljeni po svijetu ili umrli. Sebičan i arogantan, ne obazire se na Markove financijske probleme, već nemilice kupuje i troši na njegov račun. Dida se za to vrijeme upisao na tečaj hipnoze u kojem se pokazao izuzetno uspješan polaznik. Stric Hansi doživjet će šok i završiti u bolnici, gdje će jedan neobičan susret probuditi u njemu grižnju savjesti i pretvoriti ga u osjećajnu i dobru osobu.

Fotografije

Odmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio siOdmori se, zaslužio si

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.