SEZONA: 5

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Na otoku Sandhamnu slavi se blagdan Ivanja. Mladi tulumare, glazba trešti, alkohol teče u potocima. Jedna djevojka, Felicia, tumara uokolo vidno pijana. Dok traži svoju prijateljicu, sruši se i izgubi svijest pa je pokupi policija. Jutro donosi bolno otrežnjenje Sandhamnu, jer je na jednoj litici pronađen mrtav mladić imenom Victor. Sve upućuje na to da je ubijen.
Inspektor Thomas Andreasson iz krim-policije, koji provodi ljeto na obližnjem otoku Haröu s Pernillom i svojom tromjesečnom kćerkicom Elin, zadužen je za rješavanje slučaja. U tome mu pomaže kolegica Mia Holmgren iz policijske postaje u Nacki. Njih dvoje ispituju sve mlade koji su večer prije susreli Victora. Svatko od njih ima svoju verziju događaja. Tko govori istinu, a tko laže?
Nora Linde slavi Ivanje sa svojim novim partnerom Jonasom. No proslava se pretvara u noćnu moru kada se njegova kći Vera te večeri ne vrati kući. Ne javlja se na mobitel i nitko ne zna kamo je otišla. Nora zamoli Thomasa da pokrene potragu...

Fotografije

Ubojstva u SandhamuUbojstva u SandhamuUbojstva u SandhamuUbojstva u SandhamuUbojstva u SandhamuUbojstva u SandhamuUbojstva u SandhamuUbojstva u Sandhamu

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.