poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska

SEZONA: 5

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Još jedna pobjeda Goranovaca - četvrta u nizu! Bojan ne odustaje i s pomno odabranim timom kreće u okršaj u 11. emisiji. Ovaj je put u svoju ekipu pozvao "kršne momke" - bacača kugle Stipu Žunića te glumce Duška Modrinića i Ivicu Zadru. Goran će pokušati sačuvati prednost uz pomoć "jakih ženskih snaga" - džudašice Tene Šikić, glumice Ane Gruice i pjevačice Jasne Zlokić. Kome će se sreća osmjehnuti ovaj put? Tko će odgonetnuti više poznatih sunarodnjaka, tko će dobiti "pakleni dar", a tko prepoznati više domaćih hitova? Vidjet ćemo tko je bio uspješniji odgovarajući među ostalim i na ova pitanja: Koji je barokni grad u 18. stoljeću bio glavni grad Hrvatske? Koje godine je Eurosong održan u Zagrebu? Ličko selo Krasno sjedište je kojeg nacionalnog parka? Tko je napisao "Povratak Filipa Latinovicza"?
Izaberite stranu, navijajte i zabavite se uz uvijek dobro raspoloženu ekipu - Mirka Fodora, Bojana i Gorana Navojca i njihove goste.
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.