SEZONA: 1

EPIZODA: 82

SADRžAJ

Ivana je zabrinuta jer susjedi stalno bacaju kamenje na njezinu kuću zbog nevolja s radovima u Brezovu. Vlado joj kaže kako će tražiti premještaj iz Karlovca natrag u Zagreb. Šmit, Karmen i Tin pokušavaju spasiti Andrijanu nakon ilegalnog pobačaja. Vinko prekida Tončicu i Matka, koja mu sjedi u krilu slušajući priču o spašavanju Ivane, i kaže mu kako Niko za sutra sprema obiteljsko okupljanje. Mila se sprema objaviti članak o Macanoviću, od partnerstva s Matkom do Ivanine otmice. Zoran je zabrinut jer je Macanović nakon privođenja pušten zbog nedostatka dokaza. Nevenki još nisu gotovi nalazi krvi. Vinko dolazi k Nevenki u bolnicu i naleti na Aleksandru. Andrijanin život je spašen, a Šmit prizna Karmen da mu je žao što ju je prepustio samoj sebi. Krešo zatekne Slavena i Kristinu u svom uredu. Nakon što Slaven ode, Kristina mu objasni kako joj je Slaven dao odličnu ideju za članak o centru za mlade, no Krešo je sumnjičav. Ivana ne prihvaća Vladin prijedlog da laže na sudu o okolnostima otmice. Mihael se nikako ne može pomiriti s tim da mu je Šmit otac. Mila zahvaljuje Bruni na pomoći oko članka o Macanoviću. Odvjetnik odgovara Macanovića od osvete novinarki koja potpisuje članak. Sunčica je zaintrigirana Mihaelovim nedoličnim ponašanjem u školi. Šmit shvaća da će morati poduzeti nešto u vezi Mihaela. Niko na obiteljskom okupljanju svima obznani kako je došao u Hrvatsku zato da bi im podijelio svoju imovinu.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.