poster

Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!

Klasika mundi


Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Osorske glazbene večeri 2013. godine na jedinstven način ujedinile su hrvatski vokalni ansambl Antiphonus i ruskog virtuoza na violini Dmitrija Sinkovskog. Od srednjovjekovnih napjeva i renesansnih moteta J. Moutona, T. Luisa de Victorie, G. P. da Palestrine te virtuoznih violinskih sonata H. I. von Bibera pa sve do suvremene "Ma(d)ri(g)alesce" Dubravka Detonija, program je prožet duhovnom tematikom - u čast Majci Božjoj!
Urednica: Marija Ramljak

Urednik: Marija Ramljak

Fotografije

Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!Klasika mundi: Vokalni ansambl Antiphonus i Dmitrij Sinkovski na 38. osorskim glazbenim večerima - u čast Majci Božjoj!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Svijet klasike (2016)

    image
    Emisija za sve ljubitelje klasične glazbe i takvih manifestacija.
  • Svjetla pozornice

    image
    Emisija iz kulture.
  • Lijepom našom

    image
    Glazbeno putovanje Hrvatskom, na kojem se upoznajemo s tradicijama određenog. U ovoj dugovječnoj emisiji ''Lijepom našom'' zajedno s Brankom Uvodićem istražujemo...
  • Domaća glazba OTV Valentino

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.