SEZONA: 1

EPIZODA: 6 - THE GOODBYE BOY

SADRžAJ

Serija „Slavna i zaljubljena temelji se na romanu Rebecce Serle. Glavna je junakinja obična studentica Paige (Bella Thorne) koja se proslavi nakon audicije za glavnu ulogu u holivudskom blockbusteru. Paige se mora naučiti snalaziti u svom novom životu prepunom slavnih i s nevjerojatnom kemijom sa svojom dvojicom kolega iz filma, a dobno otkriva koje su pozitivne i negativne strane života nove najpopularnije djevojke u gradu.

EP. 6
Nina i Rainer odu na iznenadni put u Kinu kako bi spasili „Locked od novih problema, što poremeti Rainerove planove za vikend s Paige. No kada se Alan i Rainer zbliže zbog sličnih ukusa, Nina se osjeća ugroženo. Cassieni financijski problemi nastavljaju se pa ona mora odraditi još smjena kao sluškinja u toplesu. Jordan pak rješava probleme sa svojom majkom.

Fotografije

Slavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.