poster

Pripravnik

The Apprentice (2005)

game show, reality show | Ujedinjeno Kraljevstvo

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 12

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Četrnaest kandidata kreće u natjecanje za posao pripravnika u poslovnom carstvu Sir Alana Sugara.
Tijekom dvanaest tjedana Sir Alan će im zadavati zadatke koji su osmišljeni tako da iskušaju same granice izdržljivosti najpametnijih i najboljih mladih poslovnih ljudi u Britaniji. Pobjednik će dobiti godišnju plaću od 100.000 funta i posao u jednoj od Sir Alanovih tvrtki.
U prvom zadatku kandidati kreću od samih osnova, u londonskoj četvrti u kojoj je Sir Alan ispekao zanat. Podijeljeni su u dvije ekipe, mušku i žensku, i trebaju prodavati voće i povrće na ulicama Hackneyja. Pobijedit će ona ekipa koja više zaradi u samo jednom danu.
U zadatku koji je zadao Sir Alan vidjet će se je li četrnaestero novih kandidata umješno u kupovanju i prodavanju voća i povrća na tržnici i na ulicama istočnog Londona. Pobjedničku ekipu ovaj će poduzetnik i multimilijunaš nagraditi. Gubitnička ekipa naći će se oči u oči sa Sir Alanom na sastanku, gdje će jedna osoba dobiti otkaz.
Autor: Mark Burnett
Izvršni producenti: Alan Brown, Mark Burnett, Conrad Riggs, Patrick Uden
Odabrala: Mira Vočinkić

Fotografije

PripravnikPripravnikPripravnikPripravnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.