SEZONA: 1

EPIZODA: 37

SADRžAJ

Haluk je odlučan u namjeri da uzme Bahar od Melek. Kreće u akciju koja će rezultirati otkrivanjem svih tajni iz prošlosti koje dijele dvije sestre. U trenutku dok misli da proživljava neizmjernu sreću, Hulija bi mogla podlegnuti svojim sumnjama. Hulija nije zadovoljna obrazloženjem koje joj daju Melek i Nilaj. Odlučuje istinu istražiti vlastitim metodama. Mahir mora Huliju vratiti u konak jer joj je opet pozlilo. Zbog toga je prisiljen upoznati ostatak obitelji Dževher. Bajram ga počne ispitivati. U međuvremenu, Mahir kuje pakleni plan kako bi udaljio Haluka koji neprestano zadaje glavobolju Melek i Nilaj.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.