poster

Američki supertalent

America's Got Talent (2006)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SADRžAJ

Za nastup u emisiji Američki supertalent godine nisu ograničenje, nema talenta koji žiri neće prihvatiti, ali svatko će imati samo jednu priliku koju treba iskoristiti.
Televizijsku potragu za najdojmljivijim i najuzbudljivijim nastupima kakve Sjedinjene Države još nisu vidjele vodi Nick Cannon. Nastupi natjecatelja su u rasponu od vrlo osebujnih i čudnovatih do spektakularnih, a cilj natjecanja je pronaći najbolji talent u ponudi.
Žiri koji ocjenjuje atraktivnost talenata čine iz prethodnih sezona već poznati suci Howard Stern, Howie Mandel, Heidi Klum, a ove im se godine pridružuje nova članica, poznata spajsica Mel B.

Fotografije

Američki supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalentAmerički supertalent

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.