SEZONA: 1

EPIZODA: 74

SADRžAJ

Slaven i Filip priskoče u pomoć Jurici. Dinko se probije kroz gužvu s Tamarom do njega. Nevenka ulazi u sobu za liječnike i pronalazi Tina koji nemirno spava, sav znojan, u drhtavici. Djelatnici Hitne žurno odvoze Juricu u bolnicu. Aleksandra razmišlja da nazove Krešu i prizna mu da je trudna. Zoran i Vanesa vode ljubav, nakon čega Vanesa pokušava izvući što više informacija iz njega. Sunčica i Marina nagađaju što bi moglo biti Jurici. Zaključuju da je posljednih tjedana izgledao jako izmoreno. Joža i Katarina su zatečeni Nikinom viješću da odlazi na Šoltu na par dana nakon čega će vidjeti što će dalje. Liječnik objašnjava Juričinoj mami i prijateljima da će biti sve u redu s njim, da se jednostavno izmorio i kolabirao. Jurica dolazi k svijesti i prizna Sunčici i Marini da ga je Andrijana ucjenjivala njegovim polugolim snimkama, i da joj je zbog toga radio sve zadaće i referate. Tamara pokušava nagovoriti Nevenku da još jednom razmisli o promjeni posla i odlasku iz bolnice. Nevenka joj odgovara da jedina šansa da ne ode jest da ne dobije taj posao u farmaceutskoj tvrtki. Ivana se vraća s posla kući, te zatekne party iznenađenja povodom svog rođendana, koji su joj Zoran, Slaven i Natalija organizirali. Macanović je bijesan na Vanesu jer još ništa kompromitirajuće nije saznala o Zoranu. Joža priznaje Niki da je on taj "Doktor" zbog kojeg je završio u zatvoru.

Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Fotografije

Sve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobroSve će biti dobro - Barbara NolaSve će biti dobro - Bojana Gregorić VejzovićSve će biti dobro - Damir MarkovinaSve će biti dobro - Duško ModrinićSve će biti dobro - Duško ValentićSve će biti dobro - Goran GrgićSve će biti dobro - Gorana Marin i Siniša PopovićSve će biti dobro - Kostadinka Velkovska i Duško ValentićSve će biti dobro - Petra MarojaSve će biti dobro - Željko ŠestićSve će biti dobro 01Sve će biti dobro 02

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.