SADRžAJ

U zagrobnom životu nikada nije bilo življe!
Nastala kao svojevrsni nastavak, animirana serija „Bubimir zadržala je atmosferu nagrađenog oskarovaca Tima Burtona, u kojoj nedavno preminuli bračni par želi otjerati novu obitelj iz svoje kuće te zbog toga zatraži pomoć raskalašenog i veselog duha zvanog Bubimir, kojem iz zelenih zuba vire žohari. No Bubimir se sprijatelji s novom stanarkom kuće, Lydijom, s kojom proživljava razne zgode i nezgode.
Kao mladi bračni par, Barbara i Adam Maitland uživali su u svojoj kući u ruralnom dijelu Nove Engleske. Međutim, jednog dana, dok su se vozili automobilom, naglo su skrenuli kako ne bi pregazili psa, ali su sletjeli s mosta u rijeku. Da su umrli, saznali su kad su se vratili doma, gdje ih je dočekala knjiga "Priručnik za nedavno preminule". Nisu u mogućnosti napustiti kuću jer kada iziđu, nađu se u pjeskovitom krajoliku u kojem žive ogromni pješčani crvi. Međutim, njihova kuća je prodana i u nju se doseljava umišljena nova obitelj Deetz iz New Yorka: otac Charles, majka Delia i kći Lydia, zaluđena gotičkim stilom. Kada njihov novi dizajner Otho objavi da će transformirati kuću u neku vrstu moderne umjetnosti, Adam i Barbara odluče se riješiti obitelji Deetz. Zatraže pomoć posthumne zaposlenice Juno, ali ona ih obavijesti kako moraju ostati u kući 125 godina. Plan im je strašenjem otjerati novu, antipatičnu obitelj, ali pokušaji su totalno bezuspješni. Iako su oni kao duhovi nevidljivi, Lydia ih vidi i sprijatelji se s njima. Kako bi uspjeli u naumu, Barbara i Adam kontaktiraju neuglednog i raskalašenog duha Bubimira, koji se amaterski bavi "bio egzorczimom" i koji se može dozvatii ili otjerati kada se tri puta naglas izgovori njegovo ime.

Producent: Tim Burton

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.