SEZONA: 1

EPIZODA: 28

SADRžAJ

Mahir, Filiz i Nurgul dovode Emine u novu kuću. Džemovi ljudi prate Mahira i izvještavaju ga da je doveo Emine u bolnicu i u novu kuću. Džem sve govori Zejnep. Kaže da Husejin zna da je silovao Huliju i da ga je zato prebio. Govori joj da će svima uništiti živote.
Kerim se vraća kući. Hulija i dalje ne zna o čemu je razgovarao s Ajlin. Osjeća da bi ovo mogla biti situacija zbog koje bi se mogla oprostiti od obitelji. Kerim se ponaša hladno prema Huliji, ali ništa ne govori. Kaja se s Melek smjestio u Nilajinu kuću. Jednu mu večer naprave raviole po njegovoj želji. Pozivaju i Mahira. Mahir i Emine odlaze skupa k njima. Mahir jako voli Kaju.
Mahir na sportskom terenu opet susretne Nurgul. I Suhejla svjedoči tom prizoru. Ljubomorna je na Mahira i to mu daje do znanja. Međutim, Nurgulin je glavni cilj i dalje doći do Husejina.
Kerim ispituje Huliju. Pita je li je Ajlin zvala i zna li nešto o tome. Hulija kaže da ništa ne zna.
Džerm zove Zejnep i ispituje je o Emine. Zejnep mu kaže da ima plan i želi da ga sasluša. Hulija i Mahir ponovno se sastaju. Dok razgovaraju o Ajlin, Mahiru zazvoni mobitel. Glas mu poruči da želi glavu osobe koja je trenutačno s njim, inače Emine neće dobiti inzulinsku terapiju i umrijet će.
Džemov čovjek zove Mahira i prijeti mu da će ubiti Emine ako mu ne kaže što to mulja s Hulijom. Hulija je u tom trenutku s Mahirom. Pomisli da bi Zejnep ili Džem mogli stajati iza tih prijetnji. Džemov čovjek ponovno zove Mahira i daje mu adresu na koju treba doći. Prenosi mu da život njegove majke ovisi o tome kakve će mu informacije ponuditi. Mahir nema drugog izbora nego da ode. I Hulija ga podupire i kaže da je to nužno. Hulija kaže Mahiru da u početku prenese najmanje štetne informacije, a da će ona u međuvremenu saznati tko stoji iza svega. Mahir odlazi. Hulija brzo razmišlja, zove Mahira dok je na putu i kaže mu da joj je potreban uređaj za prisluškivanje. Mahir joj daje adresu i kaže da ode onamo. Bade je otišla na odmor s majkom, ali umjesto tjedan dana ostane samo tri. Kući se vraća jako uzrujana i nesretna. Opazi je Arda i kaže da se može navečer spustiti do garaže ako želi razgovarati. Između Suhejle i Bajrama vlada razdor zbog Nurgul. Suhejla je jako ljuta na Bajrama. Džerenino psihičko stanje postaje sve gore. Ima imaginarnog prijatelja i to kaže ocu. Husejin je zbog toga jako tužan.
Filiz iz parka odlazi k Emine, ali je ne nalazi kod kuće i jako se zabrine. Zove Mahira. Mahir kaže da je Emine oteta i da je otišao na adresu koju su mu dali otmičari. Filiz zove Nurgul koja je u zračnoj luci jer putuje naći se s Ajlin u Njemačkoj. Kaže joj da nije vrijeme za obračunavanje s Ajlin, nego da se mora vratiti kući jer je Emine oteta. Nurgul odustaje od puta u Njemačku i vraća se kući.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala kuća u preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.