poster

Spone ljubavi

A LEI DO AMOR / Wounded Past (2016)

drama, romantika | Brazil

SEZONA: 1

EPIZODA: 78

SADRžAJ

Magnólia se onesvijesti, a Ana Luisa joj priskače upomoć. Luciane se smije kada čuje što je g. Fausto učinio. Mag se kune da je vidjela Fausta na nogama. Tiago i Letícia pozovu Antônija da bude njihov vjenčani kum. Mag odlazi provjeriti Faustovo zdravestveno stanje. Ciro želi početi novi život s Beth. Ciro moli Mag da prekinu. Pedro kori oca jer je riskirao. Salete se prisjeća Gustava. Sueli želi doznati od Salete zašto je Gustavo otišao. Beth ponizi Vitóriju. Flávia otkrije da se Tiago ženi Letícijom i obavi tajanstveni poziv. Salete ne govori Sueli istinu o Gustavu. Misael prihvati Flavinhin poziv da pjeva na zabavi. Letícia kaže da će pozvati Tiaa na svadbu. Mag sluti da se Fausto oporavlja. Ruty Raquel prizna da je zaljubljena u Sansaa. U tome času se pojavi Antônio. Flávia prekida vezu s Davidom. Antônio čestita Letíciji jer se udaje. Mag zamjera Tiagu jer nije pozvana na njegovo vjenčanje. Mileide je bezobrazna prema Jaderu, njemu je neugodno. Robinson i Gledson ga brane. Helô i Pedro se zamišljaju sa svojim djetetom. David kaže Tiau da se ženi. Beth kani prihvatiti Magin prijedlog. Razgovara s Augustom. Beth dogovara susret s Mag. Misael odlazi s Flávijom da se sastane sa Cidálijom. Jader traži Sansaa u wellnessu. Cidália objašnjava kćeri zašto je više ne želi vidjeti. Beth se susretne s Mag i prihvati njezinu ponudu. Tiago napadne Tiaa.
Uloge: Cláudia Abreu (Heloísa Marins Bezerra/Helô), Reynaldo Gianecchini Pedro Guedes Leitao), Vera Holtz (Magnólia Costa Leitao), José Mayer Sebastiao Bezerra (Tiao)), Thiago Lacerda (Ciro Noronha), Grazi Massafera (Luciane Leitao), Tarcísio Meira (Fausto Leitao), Camila Morgado (Vitória Costa Leitao Noronha), Matheus Fagundes (Eduardo Martins Bezerra ("Edu")),
Cláudia Raia (Salete), Daniel Rocha (Gustavo), Alice Wegmann (Isabela Dias),Bruna Hamú (Camila Leitao), Emanuelle Araújo (Yara Garcia)
Redateljice: Natália Grimberg i Denise Saraceni
Autori: Maria Adelaide Amaral i Vincent Villari
Urednica: Ranka Horvat

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.