SEZONA: 1

EPIZODA: 89

SADRžAJ

Upale pluća događaju se i ljeti, i tada je najčešće uzročnik bakterija, konkretno Legionella. Epidemije legionarske bolesti povezuju se s klimatizacijskim sustavima u hotelima, bolnicama, toplicama… Što je zapravo legionarska bolest i kako prepoznati njezine simptome?
Iako je riječ o prirodnom stanju, menopauza, kao i svaka prijelazna faza u životu, donosi nova iskustva, izazove i te čitav niz lakše ili teže savladivih simptoma s kojima treba naučiti živjeti. Jedno od njih je i neugodna vaginalna suhoća o kojoj je ženama najčešće neugodno govoriti. No, rješenja postoje. Kako si žene mogu pomoći, gledatelji će moći vidjeti u novom izdanju 'Zdravlja na kvadrat'.
Trudnoću ne nazivaju bez razloga drugim stanjem. Osim što se tada događaju mnoge promjene u tijelu žene, ona sa sobom nosi i mnoge rizike - što sama po sebi, što one uzrokovane određenim životnim navikama. 'Zdravlje na kvadrat' donosi savjet liječnice o tome koje biste životne navike trebali napustiti kako svoju trudnoću ne biste doveli u rizik.
Celulit je vječna borba žena svih dobi, veličina i oblika - pogotovo u ljetno doba godine kada boravimo na plažama u kupaćim kostimima. Ekipa 'Zdravlja na kvadrat' gledateljima otkriva što je zapravo celulit i je li ga se moguće riješiti?

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.