SEZONA: 1

EPIZODA: 67

SADRžAJ

Daniel prizna majci i Anibalu da se on i Isabel vole, te da žele biti skupa. Anibal mu odvrati da mu ne smeta što je uzeo njegove ostatke. Amparo ih prijezirno promatra. Isabel kaže Danielu da nije bio pravi trenutak za objavu. Daniel odgovori da nema razloga da skrivaju svoju ljubav kao da je to nešto loše. Silvia kaže Isabel da je vidjela Anibala u otužnom stanju. Isabel kaže Anibalu da je počinio mnoge pogreške, ali da nije zao. Amparo kaže Anibalu da mora paziti što radi jer je on javna ličnost. Daniel kaže majci da se tata probudio iz kome, ali da ima amneziju. Iker i Carlos otmu Uriela. Sergio dolazi u selo s teško bolesnom Itzel. Stanovnici prijete da će ga linčovati, ali shvate da je on liječnik i da će im pomoći. Amparo kaže Anibalu da će zbog Arturove amnezije ona biti zakonita skrbnica o cjelokupnoj imovini. Olga zamoli Daniela da je zaštiti. Isabel ga upozori da je Olga lažljivica i neka je se kloni. Daniel joj govori da ne bude ljubomorna jer on voli samo nju. Pijani Anibal kaže Isabel da Daniel nije bolji od njega. Silom je poljubi, a ona ga odgurne.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.