poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska
Redatelj: Ivan Miladinov

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 5

EPIZODA: 4

SADRžAJ

U trećoj je emisiji Goranu pobjeda izmaknula za jedan okret kola sreće. Bojanovih sto u zadnjim je minutama njegovu timu donijelo pobjedu. Ali, nema predaje.
U Goranovoj ekipi natječu se pjevač Dino Purić, televizijski voditelj Ivan Planinić i pjevačica Anđa Marić. U Bojanovoj - džudaš Dominik Družeta, frontman grupe Adastra Jerko Marić i glumica Matija Prskalo.
Tražili su se odgovori i na ova pitanja: Što je fanak? Kako se zove emisija u kojoj matematičar Toni Milun objašnjava financijske pojmove? Koji je hrvatski književnik autor povjestice "Postolar i vrag"? Tko je ove godine na Porinu proglašen najboljim novim izvođačem godine? Ime kojeg se hrvatskoga kralja spominje na Baščanskoj ploči?
Tko je bio spretniji, tko je pokazao više znanja, a tko imao više sreće? Družite se s Mirkom Fodorom, kapetanima Navojec i njihovim gostima i ove nedjelje!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Scenarist:

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Avanti un altro! (2011)

    image
    A late-afternoon Italian game show hosted by Gerry Scotti, Luca Laurenti and Paolo Bonolis. "Avanti un altro!" is Italian for Next one!, as the host shouts out...
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
  • L'Eredità (2002)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.