SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - THE PLAYERS

SADRžAJ

Serija „Slavna i zaljubljena temelji se na romanu Rebecce Serle. Glavna je junakinja obična studentica Paige (Bella Thorne) koja se proslavi nakon audicije za glavnu ulogu u holivudskom blockbusteru. Paige se mora naučiti snalaziti u svom novom životu prepunom slavnih i s nevjerojatnom kemijom sa svojom dvojicom kolega iz filma, a dobno otkriva koje su pozitivne i negativne strane života nove najpopularnije djevojke u gradu.

EP. 1
Paige je obična studentica ekonomije kojoj je gluma hobi. Kada započne produkcija nove velike filmske franšize i započne potraga za novom „It djevojkom koja će igrati glavnu ulogu u njoj, Paigeini cimeri Cassie i Jake uvjere je da se prijavi na audiciju. Paige ni u najluđim snovima nije vjerovala da će je pozvati makar na drugu audiciju, no nakon strastvene audicije sa slavnim holivudskim slamateljem srdaca Rainerom Devonom, pruži joj se prilika života. Hollywood je pak prepun intriga jer svi glumci žele glumiti u novom filmu „Locked.

Fotografije

Slavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljenaSlavna i zaljubljena

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.