SADRžAJ

Sandra Perković hrvatska je rekorderka u bacanju diska te bivša državna rekorderka u bacanju kugle, dvostruka olimpijska i svjetska te četverostruka europska prvakinja u bacanju diska. Ovoga puta vrhunska atletičarka našla se na potpuno nepoznatom terenu. Postala je manekenka, a detalje donosi IN magazin.
Bivša Miss Hrvatske Maja Cvjetković blista od sreće. Razlog su bračna idila i kćerkica Vita koja je napunila devet mjeseci. Ova lijepa Hrvatica kaže da se u ulozi majke snašla kao riba u vodi te da je suprug Andrija odličan tata, no mijenjanje pelena i uspavljivanje ipak je prepustio njoj.
Sanja Doležal u rubrici Kuhanje je IN priprema teletinu s gljivama!

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Bujica

    image
    Bujica je televizijska emisija koja se emitira tri puta tjedno: ponedjeljkom, srijedom i petkom. Autor, urednik i voditelj emisije je Velimir Bujanec.
  • Odgovorite ljudima

    image
    Odgovorite ljudima je dijaloška emisija gdje se obrađuju teme iz BiH, života, politike, sadašnjost i budućnost, aktuelne teme kroz razgovor sa kompetentnim...
  • Pressica

    image
    TV Intervju, talk show - razgovor s društveno aktivnim, priznatim i poznatim osobama iz javnog života Hrvatske i šire.
  • E' sempre mezzogiorno

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.