SADRžAJ

Pregled najvažnijih vijesti na jednom mjestu, svakog radnog dana u najgledanijoj emisiji Alternativne televizije - Centralne vijesti tačno u 19:00 uživo iz studija. Vijesti donose pregled dešavanja u Republici Srpskoj, BiH, regionu i svijetu. Gosti u studiju komentarišu aktuelne teme dana. Novinari Informativne redakcije ATV - a istražuju, otkrivaju i izvještavaju o aktuelnim događajima i pojavama u sferi politike, privrede, društva, o socijalnim problemima, gradske aktuelnosti, sport i vrijeme.

Fotografije

ATV vijesti

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kolumnistički manifest

    image
    Želimir i Živojin komentiraju tiskovine i naslovnice. Ne znate što biste čitali, prepustite izbor provjerenim kolumnističkim manifestarama. Oni će to rado učiniti...
  • Vesti

    image
    Budite prvi koji će saznati, u bilo kom trenutku tokom dana... Ekipa novinara i snimatelja iz cele Srbije... Domaće, inostrane, najnovije...
  • DW Euromaxx

    image
    Euromaxx je europski lifestyle magazin koji nam donosi zanimljivosti iz europskih gradova, priče o načinu života ljudi i upoznaje nas s njihovim kulturama.
  • Ritam Zapada

    image
    Pregled sportskih, kulturnih i glazbenih događaja.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.