poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2012)

game show | Hrvatska
Redatelj: Ivan Miladinov

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 5

EPIZODA: 3

SADRžAJ

Nema šale s Bojanom Navojcem! Odnio je i drugu pobjedu za redom u 5. sezoni. Vrijeme je da Goran prekine niz. U trećoj emisiji do pobjede pokušava doći uz pomoć sjajnog tima: glumice Katarine Strahinić, redatelja Nevija Marasovića te glumca i pisca Vida Baloga. Ni Bojan se ne odmara na lovorikama. Na njegovoj strani zaigrat će novinar Andrej Rašljanin, glumac Marko Makovičić i glumica Jelena Miholjević. Tko će pokazati više znanja? Tko je znao odgovore na pitanja: Što je smrča u pjesmi Vladimira Nazora "Cvrčak"? Issa je antičko ime kojega jadranskog otoka? Što je maštrapan, a što bul? Koliko posto ljudi u organizam unosi više od 12 grama soli dnevno?
I u trećoj emisiji sve pršti od zabave, smijeha i uzbudljivih trenutaka. I ovu nedjelju rezervirajte termin za druženje s Mirkom Fodorom, kapetanima i njihovim sjajnim gostima!
Scenarist: Alen Đurica
Redatelj: Ivan Miladinov
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Scenarist:

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Avanti un altro! (2011)

    image
    A late-afternoon Italian game show hosted by Gerry Scotti, Luca Laurenti and Paolo Bonolis. "Avanti un altro!" is Italian for Next one!, as the host shouts out...
  • L'Eredità (2002)

    image
  • Questions Pour Un Champion (1988)

    image
    Julien Lepers hosts a general knowledge quiz competition wherein various contestants compete against each other to win the prize money.
  • Tout le monde veut prendre sa place (2006)

    image
    The contestants answer general knowledge questions to become the challenger of the day to topple the champion, in a bid to secure their place.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.