Ocjena: 8.5/10
Ocjena korisnika: 6/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Some Hope

SADRžAJ

Serija „Patrick Melrose temelji se na priznatoj seriji romana autora Edwarda St. Aubyna i veselo kritizira britansku višu klasu: pratimo bolnu odiseju glavnog lika od duboko traumatičnog djetinjstva i ovisnosti u odrasloj dobi do konačnog oporavka i iskupljenja. Benedict Cumberbatch (Sherlock) glumi Patricka Melrosea, aristokrata i skandalozno smiješnog plejboja koji se trudi popraviti štetu koju su mu nanijeli otac zlostavljač i majka koja je prešutno odobravala takvo ponašanje. Kao prava televizijska saga, „Patrick Melrose ujedno je i napeta i duhovita, a dramatično obuhvaća jug Francuske u 60-ima, razvratan New York 80-ih i trezvenu Britaniju s početka 21. stoljeća. U seriji će se sat vremena posvetiti svakom od pet romana, a svaka epizoda pratit će nekoliko složenih i intenzivnih dana u Patrickovu životu.

EP. 3
Engleska 1990. Patrick Melrose, sada 31-godišnjak, napokon je čist i bavi se pravom. Iako izbjegava društvene situacije i njihove neizbježne kušnje, njegov najbolji prijatelj Johnny nagovori Patricka da prisustvuje elitnom događaju u Cotswoldsu. Zabava se održava povodom 50. rođendana Sonnyja Gravesenda, a organizira je Bridget, bivša ljubavnica Nicholasa Pratta. Uz popis gostiju na kojem se nalaze veleposlanici, lordovi i princeza Margaret, posljednja stvar koju Bridget treba jest vijest o Sonnyjevoj nevjeri i to da će njegova ljubavnica biti na zabavi! Kako se večer razvija, Patrick prvi put trijeznim očima promatra ovaj dekadentni svijet i iskorištava ovu priliku da ga zajedno s Johnnyjem analizira. Zahvaljujući novostečenoj bistrini, povjerava se svom najboljem prijatelju i dolazi korak bliže rješavanju svog mučnog djetinjstva.

Fotografije

Patrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick MelrosePatrick Melrose

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.