poster

Financijalac: Dionice

Financijalac (2016)

informativni | Hrvatska

Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 33

SADRžAJ

Matematičar Toni Milun zajedno s investicijskim stručnjakom Damirom Čukmanom objašnjava kako od jednog malog trgovačkog društva nastaje dioničko društvo čijim se dionicama trguje na burzi. U emisiji se također pojašnjava što znači dividenda, a što dokapitalizacija.
Nova emisija Financijalac na rasporedu je utorkom od 9.20 na HRT4 ili online na www.hrti.hr.
Voditelj: Toni Milun
Urednica: Snježana Samac

Voditelj: Toni Milun
Urednik: Snježana Samac

Fotografije

Financijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: DioniceFinancijalac: Dionice

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik N1

    image
    Središnja informativna emisija s aktualnim vijestima iz zemlje, regije i svijeta. Budite prvi, najbolje informirani, uz Dnevnik N1.
  • Biznis monitor

    image
    Emisija "Biznis monitor" bavi se aktuelnim temama iz sveta finansijskog poslovanja. Zašto je u Srbiji, ali i ostatku sveta, danas isplativije ulagati novac u...
  • O Vijesti

    image
    Informativne vijesti iz svijeta i regiona na O kanalu.
  • Météo TV5Monde

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.