SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Hulija izlazi iz auta. Kerimu govori da se ne želi vratiti kući jer je njezina sestra odgovorna za Zejnepin pokušaj samoubojstva. Pred Melekinom kućom Kerim nagovara Huliju da se vrati u auto. Mufit saznaje da Zejnep odlazi u bolnicu. Kad počne postavljati pitanja o svojoj kćeri, Bajram se uzruja i posvađaju se. Kerim ostavlja Huliju kod Melek. Hulija pokušava utješiti Melek kad vidi da plače i okrivljava sebe. Mine se zaklinje Filiz i Mahiru da će se osvetiti Huliji jer ne misli prijeći preko toga što su joj napravili. Mahir zove Huliju i kaže što se dogodilo Mine i da je ona jako uzrujana. Hulija zatraži od Mahira da sam riješi tu situaciju. Mahir stavi tablete za spavanje u Minin i Filizin napitak. Kad zaspu, na ruke stavlja plastične rukavice i trpa u torbu sav novac i zlato. Ostavlja ih u besparici.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.