SEZONA: 1

EPIZODA: 64

SADRžAJ

Vitória moli Augusta da pođe s njom na proslavu Ane Luise. Misael ulovi Cira kako izvodi sabotažu u tvornici. Tiao na rastanku ljubi Magnóliju. Mileide savjetuje Beth da ode Ciru. Ona ga zove i daje mu zadnju šansu. Tiago vodi Letíciju da vidi Fausta. Ona ga zagrli. Tiao smišlja svoju osvetu Magnóliji. Ona jamči Gigi da nije zaljubljena u Tiaa. Beth i Ciro se sastanu, on joj prizna da je u nevolji. Misael razgovara s Yarom o Ciru. Na kraju se njih dvoje posvade zbog Aline. Pedro bi htio dijete s Helôo. Salete odlazi s Augustom u favelu. Ciro dolazi ujutro u Silvijin stan i zatekne Magnóliju. Njih se dvoje posvađaju pred Silvijom. Beth izaziva Vitóriju. Gustavo i Flávia pokušavaju uvjeriti Misaela da ne pati zbog Aline. Magnólia uzima novac iz Silvijina sefa. Salete razmišlja o napuštanju kampanje zbog Gustava. On joj izjavi ljubav. Tiao lista dokumente o Magnólijinim zajmovima. Kaže da je drži u šaci. U tvornici neki strojevi prestaju raditi. Misael optuži Cira za sabotažu. Tiago ga otpušta. Pedro i Ana Luisa razgovaraju o postavljanju kamere. Pedro oduzima Silvijinu pozornost kako bi Ana Luisa postavila kameru u sobi. Ciro se vraća majčinoj kući, a Ana Luisa se skrije pod krevet.

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.