SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

ODREDIŠTE RUSIJA 2018. dokumentarni je film od deset epizoda koji donosi najintimnije i najosobnije priče zvijezda ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva u nogometu. Ovo je prva suradnja programa HBO Europe i HBO Latin America koja nudi pogled izbliza na strast, prijateljstvo, solidarnost i postignuće kakva su doživjela velika imena nogometa i njihovi bližnji. To je proslava najuniverzalnijeg sporta i momčadi koje će se ovog ljeta boriti za vrh nogometnog svijeta. U dokumentarcu ODREDIŠTE RUSIJA 2018. otputovat ćemo u mnoge zemlje u kojima je nogomet izvor neusporedive strasti sa svim svojim bojama i emocijama te jedinstvenom vizijom i perspektivom pripovijedanja po čemu je HBO poznat.

EP. 8 - Meksiko: Zlatni dečki / Brazil: Gabriel Jesús:
Meksički igrači već znaju što je pobjeda. To je ista skupina koja je osvojila zlato na Olimpijskim igrama 2012. na Wembleyju. Gabriel Jesús, zvijezda Manchester Citya, ne zaboravlja svoje podrijetlo: „Mogu napustiti Peri, ali Peri nikad neće napustiti mene.

Fotografije

Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018Odredište Rusija 2018

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sportsko srce

    image
  • Tribina

    image
    Svaka sportska tema analizirana iz nekoliko kuteva.
  • Nautical Adventure in a Landlocked Country

    image
    Switzerland: home to the Alps and important water competitions like the Bol d’Or Mirabaud, the most important inland lake regatta in the world. Today it becomes...
  • Najveće nogometne momčadi

    image
    Dokumentarni serijal koji se osvrće na neke od najvećih nogometnih momčadi i osobe koje su bile dio toga.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.