SEZONA: 1

EPIZODA: 54

SADRžAJ

Carolina dolazi pjevati u bar kako bi mogla viđati sina. Elisi kaže da je našla posao u ljekarni. Elisa kaže Danielu da Carolina radi u ljekarni. Daniel kaže Isabel da je mislio da skriva njihovu vezu zbog Anibala, ali da shvaća da je to zbog Caroline. Alejandra zahvali Urielu jer je otišao s njom na ultrazvuk. Uriel kaže da će dijete imati sve, ali da njih dvoje neće biti skupa. Alejandra mu odvrati da ga ne treba, poželi mu puno sreće. Isabel kaže Danielu da je Carolina trudna s njime i da želi pobaciti. On odvrati da mu je Carolina trebala reći tu vijest te da shvaća zašto se onako promijenila. Obeća da će zbrinuti nju i dijete, ali ne želi da to utječe na njihovu vezu. Carolina kaže Elisi da nosi Danielovo dijete i da nije sigurna hoće li ga zadržati. Amparo zatekne Daniela i Isabel kako se ljube.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.