poster

Volim Hrvatsku

Volim Hrvatsku (2017)

game show | Hrvatska
Redatelj: Ivan Miladinov

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SEZONA: 5

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Bojan i njegov tim odnijeli su pobjedu u prvoj emisiji pete sezone, a što nam sprema vesela ekipa predvođena Mirkom Fodorom i kapetanima - braćom Navojec, pogledajte ove nedjelje!
U Goranovom timu natječu se glas do glasa - pjevačice Iva Gortan i Ivana Banfić te pjevač Begina Mario Budišćak, a u Bojanovom timu snažne žene - stolnotenisačica Sandra Paović, voditeljica Uršula Tolj i pjevačica Iva Ćurić.
Tko je pokazao više znanja? Tražili su se odgovori među ostalim na ova pitanja: Kako se zove ove godine Porinom nagrađeni album Gibonnija i Olivera? Što su campleki? Na kojoj je rijeci Roški slap? Tko je bio prvi kapetan hrvatske košarkaške reprezentacije? Koji naš grad krasi utvrda Kamerlengo? Tko je najtrofejniji hrvatski rukometni olimpijac?
Zabavite se uz hitove hrvatske glazbe, maštovite igre i navijajte za svoje favorite!
Urednica emisije: Andrijana Škorput
Voditeljica projekta: Elizabeth Homsi

Scenarist:

Fotografije

Volim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim HrvatskuVolim Hrvatsku

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.