SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Husejin posjećuje Melek. Zejnep dolazi k Hulji i kaže joj da uskoro priprema iznenađenje za nju. Zejnepin otac posjećuje Melek. Hatidže zove Bajrama da mu priopći da ju je posjetio Zejnepin otac koji je tražio Melekinu adresu. Melek se zabrine kad sazna da ju je posjetio Husejinov punac. Nihal se pokraj njega pravi da joj je Bahar kći. Čovjek govori Melek da ga je zvala Zejnep koja želi da se pomiri sa svojom sestrom Huljom i da zbog toga treba poći s njim.
Zejnepin je otac uvjerljiv u svojim nakana, ali Melek ne želi ići s njim. On joj potom zaprijeti da će joj dovesti cijelu svoju obitelj. Bajram pomisli da Zejnepin otac zna za vezu između Husejina i Melek.
Hulja dolazi k Bajramu i nosi mu poslovnu ponudu. Uvjeri ga da može raditi sve turističke poslove vezane uz Dževher holding.
Kerim i Bade odlaze u šetnju. Melek se trudi ne odgovarati na Husejinove pozive. S njegovim puncem kreće u Istanbul. Hulja u Berlinu čuje da je pronađena djevojka koja je oklevetala Kerima i smjesta traži Mahira.
Kerim i Bade odlaze u kafić. Ondje sreće svoju bivšu djevojku. Započnu razgovor uz piće. Kerim se napije i pokuša poljubiti djevojku.
Husejin dolazi u restoran kako bi vidio Melek, ali se susreće s Kajom. Kaja mu kaže da je Melek na Zejnepinu želju otišla sa Zejnepinim ocem u Istanbul. Hulja želi da Mahir dovede Ajlin iz Njemačke u Tursku. Husejin zove oca i kaže mu da su Melek i njegov punac na putu za Istanbul. Mahir pronalazi Filiz u Mininoj kući. Mahir pokušava odgovoriti Filiz od nakane da pokrene tužbu.
Zejnep zove Džema i obavijesti ga da je Hulja prilagodila Džemove poslove u tvrtki sebi.
Melek dolazi kući. Susretne se s Huljom nakon čega se počnu šamarati. Bajram sa Suhejlom trči kući, ali ne stiže na vrijeme. Poziva Zejnep u sobu da je prekori zbog onoga što je učinila. Kad ostanu same u sobi, Melek i Hulja se zagrle, isplaču i pomire.
Melek vidi Husejinovu kćer i Huljinu bebu. Hulja pokušava izbjeći njezino pitanje o rođenju djeteta.
Uvečer cijela obitelj sjeda za stol na večeru. Zejnep počne gnjaviti Melek s kišom pitanja o njezinoj obitelji i djetetu. Husejin dolazi kući, ali ne želi večerati. U sobi kaže Zejnep da želi rastavu. Zejnep silazi u dnevni boravak kao da se ništa nije dogodilo i započne pred svima priču o njezinoj bračnoj sreći.
Kerima pijanog pred kućom ostavlja njegova bivša djevojka. Svi se pojave na vratima i svjedoče tom prizoru. Hulja se ne dopušta smesti i odvede Kerima u sobu.
Husejin kaže ocu da se zaljubio u Melek. Bajram mu kaže da je Kaja tip koji je onu noć ušao u Melekinu sobu.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala kuća u preriji (1974)

    image
    Godina je 1878. U tijeku je osvajanje zemlje, a među mnogima koji su u potrazi za novim životom na novoj zemlji je i obitelj Ingalls: Charles, njegova mlada žena...
  • Bolji život (1987)

    image
    U 'Boljem životu', koji je i danas iluzija svih stanovnika Zemljine kugle, obitelj pravnika Dragiše Popadića, pridošlice u glavni grad, bori se s uobičajenim...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Lena Lorenz (2015)

    image
    Fed up with the hectic life in Berlin, midwife Lena spontaneously packs her bags and drives to her parents' farm in Bavaria. But no pure Alpine idyll awaits her...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.