SEZONA: 1

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Šećući po obali rijeke, Hulja je zaspala i usnula bebu koju je netko ostavio kraj njezina uzglavlja. Osvrnuvši se iza sebe, beba nestaje i Hulja se budi. Na obali rijeke Hulja opazi Kerima, krene prema njemu i prepozna ga. Kad dozna zašto je došao, počne ocrnjivati sestru. Poslije Hulja odlazi u željezariju kod Kaje i kaže mu da razgovara s njezinom sestrom kad se vrati i nagovori je da šuti. Kaže mu da njezina sestra nije ravnodušna prema njemu. Kerim odvodi Melek na večeru i pokušava naći rješenje u vezi s njihovim vjenčanjem. Kad Kerim ostavi Melek kod kuće, Hulja pošalje poprilično pijanog Kaju u sestrinu sobu. Zatim otrči k ocu i Bajramu. Svi ulaze u Melekinu sobu i zateknu je u prisnoj situaciji s Kajom. U međuvremenu Hulja istrči na cestu i svima obznani da je njezina sestra izgubila čast. Salih to ne može podnijeti, doživi infarkt i umre.

Fotografije

Djevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa selaDjevojka sa sela

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.