SEZONA: 1

EPIZODA: 18 - The Dove Commission

SADRžAJ

Proslava koja obilježava izdavanje izvještaja o policijskoj korumpiranosti završava pucnjavom na Manhattanu i prolijevanjem krvi. Među mrtvima je jedan od policajaca te postaje. Kako bi našli ubojicu, Mac Taylor i CSI: New York tim moraju pronaći preciznog strijelca s helikopterom i oružjem. Naposljetku se otkriva da je oružjem upravljao inspektor unutarnjih poslova. Danny Messer i Aiden Burn istražuju ubojstvo vozača taksija koji je radio na područjima na koja se drugi boje stupiti. Saznaju da je vozač izgubio život pokušavajući zaštititi striptizetu od silovatelja. Danny i Aiden tim slučajem usvajaju važnu lekciju o svakodnevnim gradskim junacima.

Fotografije

CSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYCSI: NYFoto: RTL / CBSFoto: SUPER RTLFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBSFoto: RTL / CBS

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.