SEZONA: 1

EPIZODA: 169

SADRžAJ

Tomo i Ranko se razdvoje ne bi li pronašli Sonju. No, pronalazi ju Dominik i odvodi nazad u kolibu, gdje ih zatekne Tomo. Dominik se sprema ubiti Tomu, no Ranko se baca pred metak!
Vlado otkriva Jasni i Emini za Tomin i Rankov plan. Vlado čeka Tomin poziv, no shvaća da nešto nije u redu te s Andrijom odlazi prema kolibi.
Ranko je teško ranjen i ne znamo hoće li se izvući. Tomo uspijeva svladati Dominika i konačno ga privodi pravdi. Andrija predaje «ortačku listu» novinaru.
Goga je zabrinuta zbog prijetećeg pisma, a Dina misli da bi im Štef mogao pomoći odgonetnuti tko stoji iza toga. Štef misli da je to sadašnji gradonačelnik.

Fotografije

Čista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubavČista ljubav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.