SEZONA: 5

EPIZODA: 2

SADRžAJ

U policijskoj upravi vlada vesela atmosfera, šarene vrpce i baloni lepršaju u zraku. Neobična slika, ali bliži se novogodišnja noć i s njom zabava za sve kolege koji dežuraju te večeri. Schumann ima slobodan dan, te večeri ima dogovor s Larom. Međutim, glavnog inspektora poprilično muči jedan i dalje neriješen slučaj. Prije tri tjedna u parku je pronađeno beživotno tijelo mlade žene, skriveno iza gustog grmlja - poderane haljine, širom otvorenih očiju i usta od straha i užasa. Očito je bila zadavljena. Sophie Voltau na početku nove godine napunila bi tek 15 godina.
Sophieino tijelo otkrio je susjed čiji je vrt s velikim bazenom neposredno uz imanje njezine obitelji. Kao i svakoga jutra, Volker Pütz džogirao je u obližnjem parku. Taj je poduzetnik obavijestio policiju. Poslije je spremno odgovarao na brojna pitanja istražitelja i uvjeravao ih kako želi pridonijeti rješavanju slučaja. No zabilježeno svjedočenje Volkera Pütza sadrži proturječja koja Schumannu ne daju mira. Još iste večeri, bez obzira na neprikladan sat malo prije Stare godine, poduzetnik se mora pojaviti u policijskoj upravi. I dok se Pütz u sobi za ispitivanje zapetljava u nejasnoćama, njegova mlada supruga Barbara i vozač čekaju ispred zgrade policije. Kada Schumann otkrije da su Sophie i poduzetnik bili puno bliži nego što se u početku pretpostavljalo i da je Sophie također imala ključ njegova vrta i bazena, razgovor se brzo pretvori u strogo ispitivanje. Pütz traži svoju odvjetnicu. Schumann je iznenađen vidjevši Laru Solovjev uz svog glavnog osumnjičenika. I Barbara Pütz hrli poduprijeti svog supruga. Nova je godina već odavno stigla, a željeno rješenje slučaja činilo se udaljenijim nego ikad. Uto Schumannov pogled pada na malen detalj, privjesak na vratu Barbare Pütz, koji će na kraju presuditi Sophieinu ubojici.

Fotografije

Inspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor SchumannInspektor Schumann

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.