SEZONA: 1

EPIZODA: 52

SADRžAJ

Pedro kaže da neće stati dok Tiaa ne strpa u zatvor. Tiao daje Magnóliji pozajmicu. Jéssica moli Salete da joj pomogne. Pedro sluti da je u Faustovoj sobi nekakva kamera. Ciro to vidi i brzo juri Mag da nešto poduzme. Ona odlazi u Faustovu sobu. Tiago sanja Isabelu. Ana Luisa govori Pedru da se brine za brata. Ciro posjeti Fausta u sobi i prijeti mu. Aline ulazi u Gustavovu sobu i spava s njim. Mileide izbaci Jadera iz kuće, nakon što su proveli noć zajedno. Tiao govori Letíciji da će ona i dalje biti njegova kći. Pedro govori Helô da će Salete tužiti Tiaa. Beth pokušava izbaciti Vitóriju iz Augustove kuće. Elio nalazi mini kameru u slici svetoga Josipa. Ana Luisa misli da ju je Ciro postavio u djedovu sobu. Ciro i Mag se zabrinu zbog kamere. Tiao pritišće Marca Guerru da ne zaposli Helô. Pedro i Ana Luisa postave kameru u neku knjigu kako bi motrili Fausta. Gustavo traži pištolj u Saleteinom stanu. Ona ga uhvati. Antônio i Ruty Raquel kažu Gigi da su skupa. Magnólia dobiva policijski poziv, a ona ga Faustu nabije na nos. Edu posjeti Letíciju i kaže joj da je Helô dobila otkaz zbog Tiaa. Valdir govori Tiau da ga je Salete prijavila policiji.

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.