SEZONA: 1

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Victor otkriva Carolini da zna kako planira pobjeći sa sinom i predlaže joj što prije odluči dok Carlos ne dozna za njezin plan. No, ona dvoji u strahu da bi mogla završiti u pritvoru i zauvijek izgubiti sina. Na kraju, odlučuje se na bijeg i nestaje sa sinom. Carlos dozna da je Adrian nestao i siguran je da ga je Carolina odvela, te prijeti Victoru smrću jer joj je pomogao. Zahtjeva da Amador pošalje policiju u potragu za Carolinom, no Amador mu odgovara nitko ne zna gdje je nestala. Amparo obaviještava Amadora da povlači prijavu protiv Uriela, te traži da ga puste na slobodu. Andres traži da se Uriel udalji od Alejandre, no on mu odvrati da se njih dvoje vole i da je neće ostaviti. Daniel moli Isabel da se ne pomiri s Anibalom, no ona mu odgovara da se nipošto ne miješa u njihov odnos.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.