SEZONA: 1

EPIZODA: 44

SADRžAJ

Carolina misli da bi Daniel i ona mogli opet biti skupa, no nije se nadala da je on u vezi sa šurjakinjom. Isabel prizna da joj je više puta pokušala reći za svoju vezu s Danielom, no Carolina odluči da ih više ne želi vidjeti. Iker kaže Regini da je Alejandra nestala i da su zbog toga njezini stričevi očaji, no Regina mu otkrije da je Alejandra s Urielom. Anibal moli Isabel da odustane od rastave, ali ona mu odvrati da ga više ne voli i da je njihov brak propao. Amparo optuži Uriela da je oteo Alejandru, te ga smjesti u pritvor. Za to vrijeme, Olga pokušava zavesti Anibala, no on se nećka jer bi zbog nje mogao izgubiti voljenu suprugu. Isabel prizna Danielu da ne želi uništiti njegovu obitelj i da se boji Anibalovih prijetnji, te da je najbolje da je zaboravi kao što će ona pokušati zaboraviti njega.

Fotografije

Divlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemljaDivlja zemlja

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.