SEZONA: 1

EPIZODA: 48

SADRžAJ

Sueli moli Misaela da iznajmi Gustavu garažu. Denílson kaže Éliju da je tip koji ga je pratio rekao da mu je Pascoal šef. Ciro prijeti Mag. Letícia primjećuje da je Tiao nešto učinio Helô. Yara govori Pedru o šteti koju je Tiao napravio u galeriji. Hércules okrivi Mag za propast braka s Luciane. Mag prihvaća Mileidein prijedlog da pomogne Hérculesu kako bi dobio izbore. Gustavo govori majci da je dobio otkaz. Arlindo i Venturini otpuštaju Pascoala. Salete govori Fláviji da Jéssica spava s Tiaom. Olavo kaže Pedru da Helô mora tužiti Tiaa. Helô je šokirana štetom u galeriji. Bruno izlazi s Jéssicom. Ona se uznemiri nakon što primi Tiaovu poruku da se nađu. Njemu nije drago kada ga Jéssica obavijesti da se više neće viđati. Ciro otkrije da je Mag dala novac Beth kako bi se vratila Augustu. Yara javlja obitelji da će primiti Helô u kuću.

Fotografije

Spone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubaviSpone ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.